Hallo daar! Ik ben Caroline D’hont en ik durf mezelf een echte foodie te noemen. Ik ben echt gefascineerd door ‘all things food’: van zelf koken en recepten ontwikkelen, over grondige research doen, tot vaak zelf op restaurant en op ‘food trip’ te gaan. Deze website is een mix van al die zaken.
avocadovandeduivel.be bestaat al sinds 2010. Ik combineer hier receptontwikkeling, foodfotografie, verslagen over restaurantbezoeken en reisverslagen. De blog heeft me op de mooiste plaatsen gebracht en zoveel deuren geopend. Ik heb van ‘mijn culinaire activiteiten’ dan ook mijn beroep kunnen maken.
Ik geef je graag een overzichtje van mijn ‘culinair CV’:
- 2010: Opleiding hulpkok Piva Antwerpen
- 2010-2013: Content coördinator voor vtmkoken.be (Medialaan – DPG Media)
- 2014-2015: Chefkok in een catered chalet in de Italiaanse Alpen
- 2015: Grote rondreis door Azië
- 2017: Opleiding kok Piva Antwerpen
- 2016-2019: Content coördinator voor 15gram.be en receptontwikkeling voor de 15gram Foodbox
- 2019-heden: zelfstandig ondernemer. Ik combineer copywriting (food related only) met receptontwikkeling en social media- en marketingadvies voor food ondernemers.
Voilà, zo heb je een idee van waar ik zoal mee bezig ben. Of neem een kijkje hier op de website, daar zal je ook heel veel terugvinden! Wil je graag samenwerken? Aarzel niet om me te contacteren als ik jou kan helpen bij jouw tof culinair project! Meer info en mijn portfolio vind je op faimdeflandre.be.
Nog meer weten? Ik ben getrouwd met Frederic en samen hebben we een zoontje Timo. We wonen met onze kat Ponzu in Deurne, Antwerpen. Dat is, als we weer eens niet op reis zijn…