Pinsa’s proeven bij @nova.antwerp pinseria!
Pinsa’s komen uit de Romeinse keuken en houden wat het midden tussen pizza en focaccia. Het deeg wordt op een speciale manier gekneed en rijst heel lang. Het resultaat is een superluchtige én krokante korst. Eerlijk? Een revelatie! Al moeten de toppings ook niet onderdoen: 100% Italiaans en van topkwaliteit. Ik proefde ansjovis, burrata stracciatella, gekonfijte citroenschil en peterseliecrème, zá-lig! Doe daar nog eens hele lekkere Italiaanse wijn bij en een origineel en gezellig interieur en je hebt garantie op een topavond. Aanrader! 🇮🇹

Praktische info

Website: https://novapinseria.be/

Rating:

Prijsklasse:

Adres: Volkstraat 63 2000 Antwerpen (Zuid)

Auteur

Culinair redactrice, freelance copywriter, blogger bij avocadovandeduivel.be, enthousiaste restaurantbezoeker, receptontwikkelaar, hongerige reiziger,… Als het maar met lekker en goed eten te maken heeft!

Schrijf Een Reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.